Catering

Bij horecaservice Eelco Nonkes kun je terecht voor compleet verzorgde catering. Een feest voor familie, vrienden of collega’s alles is mogelijk. Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom bieden wij verschillende arrangementen aan  zoals; diverse soorten  buffetten  ontbijt, brunch , lunch en uw diner.

Maar ook  een hapjesbuffet een BBQ maken wij graag voor u klaar. Wij luisteren naar de wens van onze  klant en creëren en verzorgen  voor de klant een passende catering.  In onze keuken gebruiken wij altijd verse en smaakvolle producten van  lokale ondernemers. Ook met speciale dieet wensen houden wij graag rekening. Ook de thee, koffie, frisdrank en alcoholische dranken bieden wij in onze catering aan.

Door onze jarenlange ervaring in de horeca en onze flexibiliteit verzorgen wij op iedere door u gekozen locatie uw catering.  Ruim 14 jaar ervaring maakt dat wij maatwerk kunnen leveren. U zult zorgeloos genieten van onze catering.

Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten kunt u uitpakken met één van onze buffetten of arrangementen.

Buffetten en catering zijn al vanaf 10 personen te verkrijgen.  

Ontbijtbox €24,95

Wil je iemand verrassen met een ontbijtje aan huis? Dit kun je bestellen bij ons. Voor meer informatie of het bestellen van een box kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Onder voorbehoud van prijswijzigingen